Tökéletes menyasszonyi ruhák, kedvező árak

Szalonunkban kizárólag kitűnő minőségű menyasszonyi ruhákat kínálunk, amelyek elérhető áron kölcsönözetőek, vagy akár meg is vásárolhatóak, így nem kell aggódni, hogy az esküvői ruha túlságosan megterhelné a költségeket. Kérjük, tekintse meg kollekciónkat alább és amennyiben valamelyik ruha elnyerte tetszését, esetleg kérdése volna felénk, úgy keressen minket telefonon, vagy látogasson meg minket személyesen!

 

 

Ruháink kölcsönözhetőek, vagy megvásárolhatóak.

Áruk fazononként eltérő.

 

Kölcsönzési és vásárlási információk

Időpontegyeztetés

Szalonunkba történő látogatása előtt célszerű telefonon (06 30 3011 755, vagy 06 30 313 5383) időpontot  kérni, hogy biztosan fogadni tudjuk Önt, Önöket.

Ruha bérlés

Amennyiben sikerült egy megfelelő ruhát találni, úgy a kölcsönzéshez egy bérleti szerződés megkötése szükséges, amely tartalmazza a ruha nevét, méretét, árát és a bérlés időtartamát. A szerződéskötéssel egyidőben 30% foglalót megfizetése szükséges.

Következő lépésben előzetes időpontegyeztetést követően 5-10 nappal az esküvő előtt történik meg a ruha egyénreszabása szabónő által. A próbához kérjük minden esetben hozza magával az esküvőn viselni kívánt cipőt, melltartót.

A ruha átvétele 1-2 nappal az esküvő előtt történik, amikor a kölcsönzés díjának fennmaradó részénék, illetve az előre megállapodott összegű kauciónak a kifizetése szükséges. A kaució a ruha sértetlen állapotban történő visszaszolgáltatásakor visszajár.

Vásárlás

Menyasszonyi ruháink megvásárolhatóak bármely méretben a honlapon feltüntetett eredeti ár + 30% összegért. Vásárlás esetén lehetséges a ruha egyedi igényeknek megfelelő átalakítása is.

Normál szállítás esetén a szállítási idő általában 70-100 nap. Csomagküldő szolgálat esetében 10-40 napon belül várható a szállítás, ennek költsége 10 000 Ft.